lavalampen lavalampen

Home » Over Lavalamp.nl

Over Lavalamp.nl

Lavalamp.nl showroom

Lavalampen: steervol, klassiek en gezellig! Je vindt hier de leukste, grappigste en mooiste lavalamp voor jouw interieur in onze lavalamp online shop!

Lavalamp.nl is een onderdeel van Koope.nl

Lavalamp specialist

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat is gevestigd in Tilburg. De website Lavalamp.nl is een onderdeel van ons bedrijf dat gespecialiseerd is in lavalampen. We streven ernaar de allerbeste en kwalitatief meest hoogstaande lavalampen voor jou te kunnen aanbieden. Daarom hebben we gekozen voor Lava Lite, het merk dat de oorspronkelijke lavalamp op de markt bracht en tot op de dag van vandaag enkel de betrouwbaarste en mooiste lavalampen produceert.

Het team van Lavalamp.nl

Ons 20-koppig team werkt iedere dag hard om u altijd het beste te kunnen bieden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve producten voor onze klanten. Onze producten importeren we uit landen over de hele wereld, waaronder: China, India, Engeland, Spanje, Thailand, Duitsland en de Verenigde Staten.

Het is onze missie om een uitgebreid assortiment lavalampen met de daarbij behorende serviceproducten aan te bieden tegen de scherpste prijzen.

Lavalamp.nl bedrijfspand

Snelle en zorgvuldige verzending

We sturen jouw lavalamp snel en zorgvuldig naar je op. Normaal geldt bij ons: hebben wij op een weekdag jouw bestelling en betaling binnen vóór 15:00u, dan wordt je lavalamp diezelfde werkdag nog verstuurd. Binnen Nederland heb je die dan meestal de volgende dag binnen. Je kunt ook volgen waar je bestelling is via een Track & Trace code.

Lavalampen met uitstekende service

Daarboven hebben we een Service Desk die je elke werkdag kunt bellen tussen 9 uur 's ochtends en 6 uur 's avonds. Wij beantwoorden graag elke vraag die je hebt over je bestelling of ons assortiment. Neem dus gerust contact met ons op als je vragen hebt.

 

Boven de € 29,95 gratis verzending binnen NL! Boven de € 49,95 gratis verzending naar België!

Blijf op de hoogte via sociale media!