lavalampen lavalampen

Home » Glitter Lavalampen

Glitter Lavalampen

  • Producten sorteren:
  • Tonen:
 
  • Producten sorteren:
  • Tonen:

Lava Lite Lavalamp

Schitterende glitter lavalampen

Deze glitter lavalampen zijn gebaseerd op het welbekende Lavalamp model van Lava Lite. Door de vloeistof te verwarmen gaan de glitters bewegen in het glas. Het licht dat via de onderkant het glas in schijnt zorgt voor een mooi effect dat steeds weer anders is. Deze glitter lavalamp is niet alleen sfeerverlichting, maar ook meteen fraaie decoratie.

Lavalampen, tijdloze iconen

De originele Lavalampen van Lava Lite blijven tijdloze iconen, met hun karakteristieke gepatenteerde vorm. In talloze speelfilms, series, strips zie je ze opduiken: de lavalamp is niet meer weg te denken uit onze hedendaagse cultuur. En dan te bedenken dat het allemaal begon met een soort eierkoker...

Lavalampen voor elk interieur

Lavalampen zijn de ultieme aanvulling op vrijwel elke interieur inrichting. Als bezoek een lavalamp ziet staan in je interieur, gaat daar onmiddellijk de aandacht naar uit. Een lavalamp brengt sfeer en gezelligheid. Een lavalamp zorgt niet alleen voor sfeerverlichting, maar ook meteen voor fraaie decoratie. En deze glitter lavalampen zorgen al helemaal voor dat extra opvallende effect. Mensen zullen versteld staan - bedenk je eens hoe verrast ze zullen zijn als ze zo'n prachtige lamp cadeau zouden krijgen!

Snelle en zorgvuldige levering

Dus wil je een lavalamp kopen, de coolste lavalampen koop je in onze online winkel. Alle getoonde lavalampen zijn op voorraad en worden snel en zorgvuldig bij u thuis bezorgd.

 

Boven de € 29,95 gratis verzending binnen NL! Boven de € 49,95 gratis verzending naar België!

Blijf op de hoogte via sociale media!