lavalampen lavalampen

Home » Electro Lavalampen

Electro lavalampen

  • Producten sorteren:
  • Tonen:
  • Producten sorteren:
  • Tonen:

Lava Lite Lavalamp

Electro lavalamp: Bliksem in je lamp!

De lavalamp is een onmiskenbaar icoon dat al decennia standhoudt. Maar ook heel populair is de welbekende 'plasma bol', die in menig interieur terug te vinden is. Deze electronische verlichting zendt speelse bliksemschichten in het rond, die je vinger volgen als je het glas aanraakt. Interactief, spectaculair en 'spannend' dus.

Deze welbekende bliksemlamp is nu ook verkrijgbaar in een lavalamp vorm. Dit is dus de fles van een lavalamp, maar in plaats van het kalm bobbelende lava zit hier binnenin een speciale plasma uitvoering.

Plasma verlichting met 2 standen

Deze electro lavalampen hebben 2 standen: Constant aan of reactief op geluid. Raak de electro lavalamp aan en de bliksemstraal volgt je vinger!

Lavalampen, tijdloze iconen

De originele Lavalampen van Lava Lite blijven tijdloze iconen, met hun karakteristieke gepatenteerde vorm. In talloze speelfilms, series, strips zie je ze opduiken: de lavalamp is niet meer weg te denken uit onze hedendaagse cultuur. En dan te bedenken dat het allemaal begon met een soort eierkoker...

Snelle en zorgvuldige levering

Dus wil je een lavalamp kopen, de coolste lavalampen koop je in onze online winkel. Alle getoonde lavalampen zijn op voorraad en worden snel en zorgvuldig bij u thuis bezorgd. Dus wil je een electro lavalamp kopen, de coolste electro lavalampen koop je in onze online winkel!

 

Boven de € 29,95 gratis verzending binnen NL! Boven de € 49,95 gratis verzending naar België!

Blijf op de hoogte via sociale media!