lavalampen lavalampen

Home » Bob Marley Lavalampen

Bob Marley Lavalampen

  • Producten sorteren:
  • Tonen:
  • Producten sorteren:
  • Tonen:

Lava Lite Lavalamp

Lavalamp en Bob Marley: twee iconen

Ter ere van de 65ste verjaardag van Bob Marley werd deze unieke lijn van Bob Marley lavalampen gelanceerd. Bob Marley is met zijn muziek en zijn politieke uitgesprokenheid een icoon geworden, en lavalampen zijn ook al decennia niet meer weg te denken uit de wereldcultuur. Daarom heeft Lava Lite, dé eerste en nog altijd beste producent van de welbekende lavalamp, deze unieke Bob Marley lavalamp geproduceerd.

Limited edition lavalamp

Lava Lite heeft bewust gekozen voor een Limited Edition lavalamp: dit is enkel voor de échte fans! Er zijn al verschillende types uit deze lijn uitverkocht, en voor de nog getoonde selectie geldt dan ook: op is op! Zodra deze unieke lijn verkocht is, zullen deze lampen nergens meer verkrijgbaar zijn. Dus wees er bijtijds bij.

Bob Marley

Weinig muzikanten zijn bekender dan Bob Marley. The King of Reggae is er, naast om zijn muziek en het uitdragen van het rastageloof, om bekend geweest dat hij het blowen warm en positief uitdroeg. Hoewel hij in 1981 overleed, zijn zijn nummers onverminderd populair gebleven en klinkt zijn boodschap nog altijd stevig door. Bob Marley is zonder enige twijfel een icoon in de wereldcultuur geworden. We eren zijn nagedachtenis met deze prachtige lavalampen, waar je uren en uren naar kunt blijven kijken.

Snelle en zorgvuldige levering

Dus wil je een van deze Bob Marley lavalampen kopen, de coolste lavalampen koop je in onze online winkel. Alle getoonde lavalampen zijn op voorraad en worden snel en zorgvuldig bij u thuis bezorgd.

 

Boven de € 29,95 gratis verzending binnen NL! Boven de € 49,95 gratis verzending naar België!

Blijf op de hoogte via sociale media!